Blog Bluesys

 1. Eveniment - Bluesys Karcher Days 2023 - Ziua Curateniei

  Eveniment - Bluesys Karcher Days 2023 - Ziua Curateniei

  KARCHER?

  În lumea curățeniei profesionale, Karcher este un nume de referință. Cu o istorie bogată în inovație și tehnologie de vârf, Karcher Center Bluesys organizeaza un eveniment special de prezentare a echipamentelor sale de curățare profesionale și Home&Garden. Această ocazie este o oportunitate unică pentru profesioniști din domeniul curățeniei, de la întreprinderi mici până la companii mari, de a descoperi ultimele tehnologii și soluții inovatoare pe care Karcher le oferă.

  Inovație și Evoluție în echipamentele de curățare

  Prezentarea echipamentelor de curățare profesionale Karcher va demonstra angajamentul constant al companiei față de inovație și evoluție. Participanții vor avea ocazia de a explora gamele variate de produse, de la mașini de spălat cu presiune și aspiratoare p

  Citeste articolul
 2. Cum alegi cel mai bun motocultor pentru gradina ?

  Cum alegi cel mai bun motocultor pentru gradina ?

  Te-ai mutat la casa sau ai o grădină de dimensiuni reduse, pe care vrei să cultivi ceva și nu prea ai uneltele necesare pentru pregătirea terenului ? ei bine, pentru a-ți simplifica viața de gospodar, au apărut de ceva vreme, motocultoarele.

  Ce sunt motocultoarele si care este diferența față de o motosapa ?

  Pe scurt, motocultoarele sunt mici mașinării cu 2 roți care are diferite accesorii pentru diferiți pașii pe care trebuie să îi faci la amenajarea terenului agricol. Față de motosape, la motocultoare se pot adăuga următoarele piese: rariță fixă, plug arat și plug de bilonare. Este de departe cea mai compactă și mai utilă sculă de grădină pe care o poți folosi în fiecare an, cu rezultate foarte bune; în plus nu mai trebuie să apelezi la nici un vecin atunci când vine vorba de arat în grădină sau de bilonat cartofi.

  Cum alegi cel mai bun motocultor ?

  Motocultoarele au o prezentă destul de mare pe piața din România, ceea ce înseamnă că avem o gamă largă de p

  Citeste articolul
Pagina