Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.utilajetm.ro. Acest site este intretinut si administrat de:

         S.C. Blue Sys Technologies S.R.L.

         Str. Stefan cel Mare nr. 56, Timisoara, Cod 300562 CUI: RO 1580937 Tel: 0256 218 751; Fax: 0256 219 376Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Colectarea de informatii personale

utilajetm.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie.

Singurele informatii personale colectate de utilajetm.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

utilajetm.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indriduite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

utilajetm.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala
Cautari

Toate functiile de cautare oferite de utilajetm.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. utilajetm.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.
Hyperlink-uri si alte site-uri

utilajetm.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea sa. utilajetm.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.
Greseli de tiparire

utilajetm.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, utilajetm.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

utilajetm.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in utilajetm.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului utilajetm.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator .

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.
Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.
Plata produselor

Produsele comandate raman propretatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice)
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice si juridice).Plata in numerar

Plata numerar se face in lei ramburs la Posta sau catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt furnizate din conditii de securitate numai clientilor care sunt inregistrati ca utilizatori ai site-ului.Livrarea produselor

In maxim doua zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul va fi contactat de un reprezentant de vanzari al S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. care va verifica atat corectitudinea comenzii cat si a datelor de facturare si livrare. Doar in cazul confirmarii acestora, respectiva comanda este lansata in executie.

Timpul normal de livrare al produselor este de 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii in Timisoara si 5 zile lucratoare, pentru comenzi din alte judete ale Romaniei prin sistemul de curierat rapid sau de maxim 7 zile lucratoare prin serviciul Postei Romane.Livrarea comenzilor in Timisoara se face:

  • GRATUIT - daca valoarea depaseste 1500 RON;
  • Cost transport: va rugam sa ne contactati;Livrarea comenzilor in afara municipiului Timisoara se face:

  • GRATUIT - daca valoarea depaseste 2000 RON
  • Cost transport: va rugam sa ne contactati;

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare si costul transportului.

S.C. Blue Sys Technologies S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.
Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita dupa caz, in baza facturilor de achizitie

  • Service-ului autorizat Blue Sys Technologies SRL
  • Alte servicuri autorizate, in functie de marca produselor
  • Direct producatorului

In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.
Declinarea garantiilor

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului www.utilajetm.ro. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
Date personale

Pe site-ul www.utilajetm.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.utilajetm.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Securitatea informatiilor

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.utilajetm.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 

 

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.utilajetm.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ulile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
Politica de preturi. Transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L.
Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.utilajetm.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente.

Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Timisoara in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.
Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la curierul S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L . Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.
Daune la transport

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@utilajetm.ro
Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.utilajetm.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. utilajetm.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.utilajetm.ro

Parteneri S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
Declinarea Responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci.

De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L pentru respectiva comanda. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, taxele eferente si cheltuielile de expeditie. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@utilajetm.ro
Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.
CONDITII DE RETURNARE

Poți returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca ești persoana fizica sau juridica. Așadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrării produsului. Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, in termen de 14 de zile de la data livrării.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeași stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Plangeri si Reclamatii

Pentru plangeri, sugestii si reclamatii va rugam folositi adresa de e-mail : office@utilajetm.ro

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR

www.anpc.gov.ro
Telefonul consumatorului: +4 0800 080 999.
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş
Tel.: 0256 422790, Email: reclamatii.timis@opc.ro

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

NU OFERIM NICIUN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA:

SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA;

SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICIUN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA;

PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICIUN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI;

SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI;

FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICIUN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA.