Garanție

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita dupa caz, in baza facturilor de achizitie

  • Service-ului autorizat Blue Sys Technologies SRL
  • Alte servicuri autorizate, in functie de marca produselor
  • Direct producatorului

In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.
Declinarea garantiilor

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului www.utilajetm.ro. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.