Livrare

Livrarea produselor

In maxim o zi lucratoare de la primirea comenzii, clientul va fi contactat de un reprezentant de vanzari al S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. care va verifica atat corectitudinea comenzii cat si a datelor de facturare si livrare. Doar in cazul confirmarii acestora, respectiva comanda este lansata in executie.

Timpul normal de livrare al produselor este de 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii in Timisoara si 5 zile lucratoare, pentru comenzi din alte judete ale Romaniei prin sistemul de curierat rapid sau de maxim 7 zile lucratoare prin serviciul Postei Romane.Livrarea comenzilor in Timisoara se face:

  • GRATUIT - daca valoarea depaseste 1500 RON;
  • Cost transport: va rugam sa ne contactati;Livrarea comenzilor in afara municipiului Timisoara se face:

  • GRATUIT - daca valoarea depaseste 2000 RON
  • Cost transport: va rugam sa ne contactati;

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare si costul transportului.

S.C. Blue Sys Technologies S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

 

Politica de preturi. Transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L.

 

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.utilajetm.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente.

Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Timisoara in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.
 

 

Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la curierul S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L . Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

 

Daune la transport

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@utilajetm.ro