Plata

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.
Plata produselor

Produsele comandate raman propretatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice)
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice si juridice).Plata in numerar

Plata numerar se face in lei ramburs la Posta sau catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt furnizate din conditii de securitate numai clientilor care sunt inregistrati ca utilizatori ai site-ului.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, taxele eferente si cheltuielile de expeditie. S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@utilajetm.ro
Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.