Returnare

CONDITII DE RETURNARE

Poți returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca ești persoana fizica sau juridica. Așadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrării produsului. Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, in termen de 14 de zile de la data livrării.


Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeași stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.