Categorii Produse

 • Karcher - echipamente curatenie

  Karcher - echipamente curatenie


  Aparatele de curatat Kärcher imbina functionalitatea, comoditatea si designul sofisticat. Firma Kärcher se distinge prin inovatie si orientare spre identificarea celor mai bune solutii, dovedite de nenumarate ori prin brevetele si premiile acordate de institutii de renume. Peste 1.300 brevete si modele de utilizare reprezinta o dovada a inventivitatii si a curajului de a aborda solutii inovatoare, ce caracterizeaza compania noastra.


  Vezi produsele
 • Scule electrice

  Scule electrice


  Scule electrice profesionale Makita, Bosch, Hitachi, Metabo, Maktec, DeWalt, Ryobi, Black & Decker: masini de gaurit, masini de insurubat, cu acumulatori, polizoare unghiulare si drepte, fierastraie, masini de taiat, masini de debitat, masini de taiat cu disc diamantat, masini de frezat, masini de slefuit, rindele, pistoale cu aer cald, amestecatoare, ciocane demolatoare, rotopercutoare, capsatoare cu acumulator.


  Vezi produsele
 • Tunuri de caldura

  Tunuri de caldura


  Tunuri de caldura - generatoare de aer cald pentru constructii, industrie si agricultura electrice si cu gaz. Ne puteti contacta pentru consultanta si service.


  Vezi produsele
 • Echipamente de curatenie

  Echipamente de curatenie


  Gama completa de echipamente de curatenie profesionale pentru firme, echipamete de curatenie pentru casa si gradina. Marcile reprezentate sunt: Karcher, Lavor, Makita.

  Gama de produse: curatitoare cu apa cu presiune, aspiratoare profesionale, aspiratoare cu spalare, curatitoare cu abur, masini de frecat-aspirat, masini de maturat-aspirat, freze de zapada, sisteme pentru spalat masina mobile sau stationare, statii automate de spalare autocamioane si/sau autovehicole, curatitoare pentru geamuri, curatitoare pentru pardoseli, etc.

  Oferim detergenti profesionali pentru multiple aplicatii : sampon auto, detergent cu spuma, anti-spumante, curatitoare pentru covoare si tapiterii, decalcificatori, detergenti pentru intretinerea pardoselilor.


  Vezi produsele
 • Generatoare de curent

  Generatoare de curent


  Generatoare pentru uz profesional, pentru casa si sudura, pentru toate tipurile de aplicatii. Va putem oferi generatoare pe benzina, diesel, digitale, insonorzate, de la producatori consacrati:  Kipor, Pramac, Tecnogen, AGT, Honda.

  Avem o echipa de profesionisti care ofera consultanta si service.


  Vezi produsele
 • Utilaje Mica Mecanizare Constructii

  Utilaje Mica Mecanizare Constructii


  Maiuri compactoare, placi compactoare unidirectionale si reversibile, masini de finisat beton (elicoptere), debitatoare, rigle virbante, vibratare de beton.

  Marcile : Bomag, Technik, Enar, Masalta, Tremix, Barikell, NTC.


  Vezi produsele
 • Sudura

  Sudura


  Furnizam toata gama profesionala de aparate de sudura: invertoare, redresoare, transformatoare, aparate de sudura MIG-MAG, aparate de sudura TIG (WIG), taiare cu plasma, echipamente pentru sudare, accesorii, sarma de sudura, electrozi de sudra, masca pentru sudura.

  Marci: Telwin, Tehnoweld, Lincoln, Mastroweld. Service-ul nostru are specialisti cu experienta in repararea aparatelor de sudura.


  Vezi produsele
 • Pompe si Hidrofoare

  Pompe si Hidrofoare


  Livram pompe, motopompe si hidrofoare pentru aplicatii industriale si casnice. Pompe si hidrofoare de suprafata de mica adancime, de mare adancime, submersibile, motopompe, pompe cu aplicatii speciale, grupuri anti-incendu, grupuri de pompare, vase de expansiune, membrane.

   Sistemele de apa provin de la producatori mondiali consacrati: Ebara, Wasserkonig, WasserTechnik, Pramac, Kerself, Grundfos, Sumoto.


  Vezi produsele
 • Echipamente Paduri, Parcuri si Gradini

  Echipamente Paduri, Parcuri si Gradini


  Motofierastraie, fierastraie electrice cu lant, masini de cosit cu motor 2Tsi 4T, masini electrice de cosit, masini pentru taiat gard viu, electrice sau pe benzina, masini de tuns iarba cu motor electric sau pe benzina, motosape, motocositoare, motocultoare cu motor Honda, Lombardini, Briggs & Stratton de la producatori consacrati: Makita, Dolmar, Bertolini, Honda, MTD, Ikra, Wolfgarten, Inter, Pubert.

  Furnizam diverse accesorii pentru functionare si intretinere: lanturi, ulei pentru lanturi, ulei pentru motor in 2T, ulei pentru motor in 4T, ulei hidraulic, pulverizatoare, remorci.

  Oferim si echipamente pentru utilizari speciale: tractorase, trimmere, aerisitoare (scarificatori), tocatoare pentru resturi vegetale.

  Suntem service autorizat pentru toata gama de produse comercializate.


  Vezi produsele
 • Utilaje Agricole

  Utilaje Agricole


  Motosape, motocultoare, motocositoare la cel mai bun raport calitate/pret. Produse profesionale cu motoare Honda, Lombardiini, Briggs & Stratton, Kipor si Subaru.

  Consultanta si service in garantie si post-garantie pentru produsele Bertolini, Efco, MTD, Wolfgarten, Makita si altele. 


  Vezi produsele
 • RURIS

ALEGE SCULELE POTRIVITE

Cauta acum uneltele de care ai nevoie, selectand categoria in care intra proiectul tau si te vom ajuta sa gasesti rapid ceea ce cauti.