Plata produselor


Produsele comandate raman propretatea S.C. BLUE SYS TECHNOLOGIES S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice)
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice si juridice).
  3. prin card de debit sau credit

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei ramburs la Posta sau catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.


Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt furnizate din conditii de securitate numai clientilor care sunt inregistrati ca utilizatori ai site-ului.


Card de debit sau credit

Prin solutia ePayment puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul bluesys.ro in deplina siguranta.


Sistemul 3D Secure

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele BLUESYS.ro sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

bluesys.ro are implementat asadar acest sistem si operarea comenzilor cu plata online se desfasoara in conditii de securitate.

Mastercard  Visa  E-payment

Plata prin Card Avantaj

Folosind Card Avantaj beneficiezi de 3 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 3 rate fara dobanda, sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei lansate de curand in Romania. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.